Samtaler

Erfaringen viser, at det kan være ganske vanskeligt at gå fra et aktivt arbejdsliv til en tilfredsstillende pensionisttilværelse. Dagen ændrer rytme. Ønsker og krav fra familie ændrer karakter. Der frigøres tid til at tænke over livet. Pludselig står man overfor beslutninger som vedrører ens egen tilværelse, dagligdag og selvopfattelse. thumb_Ove Lund

Alle disse spørgsmål kan man have brug for at vende og dreje med en udenforstående.
Her kan jeg hjælpe.

Jeg hedder Ove Lund og er 73 år. Jeg er psykolog (cand. psych.), men har som mange i min privilegerede generation haft et omskifteligt uddannelses- og arbejdsliv.

Som leder, som formand og bestyrelsesmedlem og som iværksætter har jeg gennem hele mit liv beskæftiget mig med mennesker og forsøgt at bidrage til, at den enkelte kunne finde frem til et liv der var tilfredsstillende for vedkommende.

Du er velkommen til at kontakte mig på ovelund@raastof.dk, hvis du vil have en orienterende samtale (gratis), så du kan vurdere, om jeg er den rette samtalepartner for dig.